top of page
  • Writer's pictureStef🦋

The "How To" Guide - VFF Edition 2022

Hei kaikille :)


Tervetuloa kaikkien aikojen ensimmäiseen Tchalaworldwide-artikkeliin!

Ensinnäkin haluamme kiittää kaikkia tähän mennessä ilmoittautuneita, on aivan hullua nähdä tämän intohimoprojektin toteutuvan ja saada teiltä positiivista palautetta.


Sanoi, että monet teistä ovat kyselleet Venetsian elokuvajuhlista, jotka avautuvat 31. elokuuta ja päättyvät 10. syyskuuta, ja koska Bones and All saa ensi-iltansa tasan viikon päästä, päätimme koota nopean selviytymisoppaan - miten tavata näyttelijät ja kuvausryhmä perustuen kokemuksiimme vuosilta 2019 ja 2021.


Festivaali järjestetään Lidon venetsialaisella saarella, joka on noin kahdenkymmenen minuutin päässä Venetsiasta. Sisäänpääsy festivaalille on ilmainen. Jos olet Venetsiassa, et välttämättä Timothéen takia, suosittelemme matkaa Lidolle, koska siitä tulee tuiki toisenlainen ja upottava kokemus. Tunnelma koko festivaalin ajan on yksinkertaisesti maaginen.


Tyypillinen päivä alkaa hieman ennen puoltapäivää, kun näyttelijät ja kuvausryhmä saapuvat konferenssisaliin - lehdistötilaisuus on avoinna vain lehdistölle, mutta yleensä se lähetetään suorana lähetyksenä verkossa. Hyvä paikka nähdä näyttelijöiden saapuminen on Hotel Excelsiorin kuuluisalla "Balconatalla" (sinne pääsee kaikki - pidä mielessä, että siellä tulee olemaan paljon väkeä, ole paikalla tai ole neliö!). Voit nähdä Timothéen täällä sekä ennen lehdistötilaisuutta että ennen punaista mattoa. Julkkikset eivät yleensä pysähdy fanien kanssa tänne, mutta meidän onneksi Timothée ei ole tavallinen julkkis.



Seuraava kuuma paikka on pahamaineinen punainen matto. Punainen matto on vihdoin palannut entiseen loistoonsa ja avattu yleisölle aivan kuten ennen covidia. Pääsy sinne on ilmainen, mutta huomaa, että ensiksi tullutta palvellaan ensin - tilaa on rajoitetusti. Ihmiset alkavat yleensä kerääntyä paikalle heti lounaan jälkeen - aikaisin iltapäivällä, koska punainen matto on sijoitettu keskelle pääkatua Palazzo del Cineman edessä, ja usein päivän aikana on useampi kuin yksi ensi-ilta. Kun pääset paikalle, sinua luultavasti opastavat jonossa olevat "ensimmäiset", minne mennä, tai voit vain asettua jonon päähän. Kunnioittakaa muita, älkääkä katkaisko jonoa. Koska Bones& Allin ensi-ilta on klo 19.00, punainen matto alkaa noin tuntia ennen sitä.


Liput sekä klo 19 että klo 20 näytöksiin on nyt myyty loppuun. Jos olet akkreditoitunut, voit vielä varata liput klo 20.00 alkavaan näytökseen huomenna (tarkista postilaatikkoosi Biennaalin sähköpostiviesti, josta saat lisätietoja). Jos löydät jonkun, joka myy lippuja Twitterissä tai muualla, varmista, että kaikki on kunnossa, jotta et joudu huijatuksi (otimme yhteyttä biennaaliin ja saimme vahvistuksen, että lippuihin ei tarvitse tehdä nimenmuutosta). Huomioi, että johtaja Barberan mukaan jos olet ostanut liput klo 19.00 alkavaan katseluun "Sala Grandessa", et pääse punaiselle matolle.


Kävellessäsi pidä silmäsi auki, sillä Lidon kadut ovat täynnä tähtiä, viime vuonna törmäsimme Luca Guadagninoon, itse kuninkaaseen, Bong Joon-Hoon, Chase Stokesiin ja lista jatkuu.


Toivottavasti tästä oppaasta oli apua, muista, että kaikki edellä mainittu perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiimme. Vuoden 2019 festivaalikokemus oli täysin erilainen kuin vuoden 2021, ja tämä vuosi voi olla täysin erilainen kuin mitä olemme kokeneet aiempina vuosina.


Siinä kaikki meiltä toistaiseksi! Hyvää Venetsian elokuvajuhlakauden jatkoa, ja toivottavasti kaikki paikalle menijät pääsevät näkemään Timothéen.





7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page